Nieuwsbrief Mei 2023 - Welkom bij FC Velsenoord

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief Mei 2023

Nieuwsbrief Mei 2023

Nieuwsbrief Mei 2023    

De laatste ballen

In de afgelopen nieuwsbrief gaf ik nog aan dat weer lekker bezig zijn met voetballen en in deze nieuwsbrief gaat het al weer over de laatste ballen.Want ja, we zijn lekker bezig, maar het einde van het seizoen is ook al weer in zicht. Sommige jeugdteams spelen nog één of twee wedstrijden en de laatste jeugdtrainingen zullen rond 17/24 mei georganiseerd worden. Uiteraard zullen we dan ook weer gezellig gaan afsluiten met ouder/kind voetbal. Hierover wordt nog via de groepsapps meer informatie gedeeld.

Bij de senioren geldt eigenlijk hetzelfde, nog 2 a 3 wedstrijden en dan zit het seizoen erop. Een gezellig en mooi seizoen waarin we op het gebied van de senioren zijn gegroeid in het aantal leden. Een prachtige prestatie die we voor komend seizoen zeker door gaan zetten. Want ik weet niet of je het al hebt gehoord? Vanaf komend seizoen zal er ook weer een damesteam op de been worden gebracht. Dankzij de inspanningen van Jessica Theissling en Carolien Hoekstra is het gelukt voldoende dames te vinden. Zij gaan na de zomerstop starten in de 7 x 7 competitie! Geweldig om te zien dat we ook weer damesvoetbal gaan krijgen. En als het bij jou gelijk begint te kriebelen dan kun je altijd contact met hen opnemen via 06-48835508 of 06-27266273.

In de laatste nieuwsbrief vroeg ik of er leden zijn die goede ideeën hebben over het vrijwilligers vraagstuk. Hoe kunnen we al onze leden bereiken en zorgen dat we het met elkaar allemaal gaan doen? Want vele handen maken licht werk. Helaas zijn er geen reacties hierop gekomen, dus ik wil jullie nogmaals vragen hier over na te denken en je gedachten hierover te delen met ons. Dat kan via de mail info@fcvelsenoord.nl, je kunt leden van het bestuur of onze denktank erop attenderen of zet het op papier en doe je idee in onze bus bij de ingang van de kleedkamers.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de toekomstvisie waar we druk mee bezig zijn. Hoe gaat het daarmee? hoor ik jullie denken. Daar gaat het heel goed mee! De denktank is nu druk bezig om alle informatie en ideeën verder uit te werken en samen te voegen tot een nieuw beleidsplan. Met dit plan gaan we ervoor zorgen dat de organisatie binnen de vereniging optimaal wordt ingericht om zo alle geweldige plannen die er zijn te kunnen gaan uitwerken en uitvoeren. Er ligt een hele mooie toekomst voor de vereniging in het verschiet en wat zou het toch gaaf zijn als jullie daar ook je steentje aan willen bijdragen. Voor verschillende commissies zijn we op zoek naar vrijwilligers die met elkaar de schouders eronder willen zetten. We kunnen dit natuurlijk allemaal gaan uitwerken, maar liever spreken we hier gewoon met elkaar over. Dus als je meer wilt weten vraag het mij of andere leden van de denktank.

Peter de JongSecretaris

 

Familiedag

 

Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) wordt de traditionele familiedag georganiseerd. Deze dag staat in het teken van voetbal en gezelligheid. Doe mee met een team en maak je op voor een hele leuke en gezellige dag bij FC Velsenoord.

We starten om 10:00 uur en na afloop kun je blijven plakken onder het genot van een drankje en een zanger/DJ. Meld je aan via: egoedhart1962@gmail.com

Oude voetbalschoenen en scheenbeschermers

Nu het seizoen bijna voorbij is wordt er ook altijd al vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Vaak gaat dit gepaard met de aanschaf van nieuwe voetbalschoenen (tja kinderen groeien nu eenmaal zo snel in de zomervakantie). Mocht je oude voetbalschoenen en scheenbeschermers hebben waar je niets meer mee doet dan zouden wij het fijn vinden deze te mogen ontvangen. Deze worden door ons gebruikt om uit te lenen aan kinderen die voor het eerst komen voetballen, maar op dat moment nog geen schoenen of scheen beschermers hebben. Je kunt de schoenen en/of scheenbeschermers aan het einde van dit seizoen of in september (als alles weer start) in leveren bij de kantine.

 

Uitschrijven en overschrijven

Mocht je besluiten te willen stoppen dan is het van belang om dit tijdig aan te geven bij de ledenadministratie. Het verenigingsjaar eindigt op 30 juni. Opzegging dient schriftelijk vóór 31 mei te geschieden. Dit kan per mail naar ledenadministratie@fcvelsenoord.nl of via deze link https://www.fcvelsenoord.nl/433/opzeggen/ Na deze datum blijft men volledige contributie verschuldigd! Bij opzegging van het lidmaatschap wordt de automatische incasso aan het einde van het seizoen stopgezet door de vereniging. Wanneer je opzegt dien je de door de vereniging beschikbaar gestelde kleding weer in te leveren. Wanneer dit niet of niet volledig gebeurt dan wordt hiervoor een bedrag in rekening gebracht.

Wanneer je besluit om bij een andere vereniging te gaan voetballen dan dien je, je voor 15 juni over te laten schrijven. Dit doe je door je bij FC Velsenoord uit te schrijven en in te schrijven bij je nieuwe vereniging. Doe je dit te laat dan bestaat de kans dat je het komende seizoen niet mag voetballen bij je nieuwe vereniging. Let op dit is je eigen verantwoordelijkheid. Voor alle duidelijkheid je dient altijd voor 31 mei op te zeggen bij FC Velsenoord indien je wilt overschrijven.

 

Wedstrijden Zaterdag 1

- Zaterdag 13 mei 14:30 Waterloo 1 - FC Velsenoord 1

- Zaterdag 27 mei 14:30 VVC 1 - FC Velsenoord 1

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!