Nieuwsbrief April 2023 - Welkom bij FC Velsenoord

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief April 2023

Nieuwsbrief April 2023

Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie

 

Nieuwsbrief April 2023     

Voorjaars seizoen

We zijn weer lekker bezig met voetbal. De winterstop ligt nu echt ver achter ons en ondanks dat er af en toe een afkeuring van de velden is, kunnen we toch echt wel zeggen dat het voorjaarsseizoen in volle gang is. De komende 2 maanden genieten we weer van een aantal leuke feestdagen en vrije dagen, maar natuurlijk ook van voetbal! In dit gedeelte van het seizoen wordt het voor sommige teams pas echt spannend. Doe je nog mee voor het kampioenschap en promotie of ben je stabiele middenmoot. Het maakt eigenlijk niet uit, want het belangrijkste, is dat je het naar je zin hebt bij FC Velsenoord. En of dat nu op sportief gebied is of gewoon als toeschouwer, betrokken ouder of op wat voor manier dan ook. We doen er met elkaar alles aan om het iedereen naar z'n zin te maken. Lukt het altijd? Nee vast niet, maar we doen ons best en heel eerlijk als je op een trainingsavond of zaterdag op de velden loopt dan denk ik dat we het best goed voor elkaar hebben. Ik zie in ieder geval veel lachende gezichten.

Alleen moet iedereen wel beseffen dat het niet allemaal vanzelf gaat. Dag in, dag uit zijn er veel vrijwilligers bezig om ervoor te zorgen dat alles loopt zoals het loopt. Fantastisch om te zien dat deze groep dit allemaal doet voor onze vereniging. Het is alleen jammer om te zien dat er ook nog een groep leden en ouders zijn, die hier niet aan mee doen. Hoe kunnen we deze groep gaan bereiken en motiveren ook iets voor onze vereniging te gaan doen?

Dat is een vraagstuk waar veel sportverenigingen meer worstelen en heel eerlijk weten wij het ook niet. Maar misschien zijn er leden die hier hele goede ideeën over hebben. Laat het ons weten! Dat kan via de mail info@fcvelsenoord.nl, je kunt leden van het bestuur of onze denktank erop attenderen of zet het op papier en doe je idee in onze bus bij de ingang van de kleedkamers. Er zal toch vast wel een idee zijn wat ons weer verder kan helpen nog meer leden enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk? Het is niet alleen nodig voor de vereniging, maar het is ook gewoon hartstikke leuk om je steentje bij te dragen!  

Peter de Jong
Secretaris

Sponsor commissie

De afgelopen 5 jaren heeft Ap Jansen de sponsor commissie geleid. Mede dankzij zijn inzet is er voor gezorgd dat de vereniging vele (nieuwe) sponsoren heeft gekregen. DIt is natuurlijk erg belangrijk, want dit is een hele belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging. Met dit geld kunnen er vele zaken financieel geregeld worden waardoor wij kunnen blijven groeien!

Ap heeft aangegeven dat hij na dit seizoen zal stoppen met zijn werkzaamheden voor deze commissie. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn inzet en zijn ook blij dat hij nog wel andere vrijwilligerstaken op zich wilt nemen. Maar dit betekent ook dat wij op zoek moeten gaan naar mensen die het stokje van hem over willen nemen. Ap deed het alleen, maar het mooiste is als er 2 of 3 mensen dit samen willen gaan oppakken.

De sponsor commissie doet o.a. het volgende:

  • Actief sponsors benaderen en als er mensen zijn die tips hebben over sponsoring contact met die kandidaat sponsors opnemen.
  • Contacten onderhouden met de bestaande sponors
  • Verzorgen wedstrijdballen bij thuiswedstrijden FC Velsenoord 1 (dit zijn vaak dezelfde sponsors)

Heb je interesse of wil je hier meer over weten dan kun je natuurlijk contact opnemen met Ap Jansen zelf of iemand van het bestuur.


Jubileum boek

Je hebt het misschien al voorbij zien komen via social media of de
website, maar ons mooie 100-jarige jubileumboek is uitgekomen. Wil jij
ook een exemplaar kosteloos bestellen? Dat kan via onderstaande
e-mail adressen.

jubileumboekfcv@ziggo.nl

K.roemeling@quicknet.nl

Vriendenvoetbalfcv@outlook.com


Het boek kan afgehaald worden op vaste zaterdagmiddagen in de
kantine van FC Velsenoord op Sportpark Rooswijk.Familiedag

Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) wordt de traditionele familiedag georganiseerd. Deze dag staat in het teken van voetbal en gezelligheid. Doe mee met een team en maak je op voor een hele leuke en gezellige dag bij FC Velsenoord.

We starten om 10:00 uur en na afloop kun je blijven plakken onder het genot van een drankje en een zanger/DJ. Meld je aan via: egoedhart1962@gmail.com


Wedstrijden Zaterdag 1

- Zaterdag 8 april 14:30 FC Velsenoord - SVIJ 
- Zaterdag 15 april 14:30 FC Velsenoord - DSK
- Donderdag 20 april FC Velsenoord - Waterloo (onder voorbehoud, tijd nog niet bekend)
- Zaterdag 22 april 14:30 Wijk aan Zee - FC Velsenoord 
- Zaterdag 29 april 14:30 FC Velsenoord - Haarlem KennemerlandWIJ WILLEN EEN VOETBALVERENIGING ZIJN MET EEN HERKENBARE EN POSITIEVE CLUBCULTUUR
 P lezier
 L eren voetballen
E en grote familie
Z onder vrijwilligers is er geen vereniging
I nzet
E r is meer te doen dan alleen voetbal
R espect naar elkaar toe

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent FC Velsenoord, het wedstrijdprogramma, de standen etc.? Dan kun je gemakkelijk onze app downloaden voor android of Iphone.

https://play.google.com/store/apps/details?id=va.clubapp
https://itunes.apple.com/nl/app/voetbalassist-clubapp/id794352465?mt=8

 

FC Velsenoord
Sportpark Rooswijk
Rooswijkerlaan 2
1951 HH Velsen-Noord
info@fcvelsenoord.nl

 

 

 

Uitschrijven

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!