Nieuwsbrief November - Welkom bij FC Velsenoord

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief November

Nieuwsbrief November

Wist je dat?

 • er op vrijdag 18 november een pubquiz wordt georganiseerd. Voor meer informatie klik je hier
 • er in de kantine een ideeënbus hangt voor de senioren en jeugd. Heb je een leuk idee laat het ons dan weten
 • er op zaterdag 17 december weer een kerst klaverjastoernooi wordt georganiseerd. Voor meer informatie klik je hier
 • het vrijwilligersfeest op zaterdag 15 oktober heel erg gezellig was. We willen de organisatie hartelijk danken voor hun inzet.
 • als je ook uitgenodigd wilt worden voor dit gezellige feest je, je altijd kunt aanmelden voor vrijwilligerswerk. Neem contact op via info@fcvelsenoord.nl of 06-41081920
 • de meeste teams de nieuwe wedstrijdtenues van JAKO hebben. Wat ziet het er allemaal gaaf uit
 • het iedere week erg gezellig is in onze kantine. Kom eens langs voor een kopje koffie of iets anders en kijk naar een leuke voetbalwedstrijd van de jeugd of senioren.
 • we de afgelopen weken behoorlijk zijn gegroeid in ledenaantal bij de jeugd en senioren
 • kinderen van 5 en 6 jaar gratis kunnen voetballen bij FC Velsenoord
 • je ook kunt koment voetballen als je wat ouder bent, hiervoor is vriendenvoetbal opgericht, klik hier voor meer info
 • we de grootste aanbieder zijn van 18+ 7 tegen 7 voetbal in de regio. Wil je in competitieverband komen voetballen met een groep vrienden, maar je bent niet met een groep van 15 mensen dan is 7 tegen 7 ideaal. Wil je hier meer over weten neem dan contact op info@fcvelsenoord.nl
 • je de vorderingen van Zaterdag 2 op de voet kunt volgen dankzij hun prachtige wedstrijdverslagen, klik hier om er een paar te zien
 • we graag met je in contact komen als je een vraag hebt over onze vereniging of wilt komen voetballen, mail naar info@fcvelsenoord.nl


Overlijden Rein Versluis


Afgelopen zaterdag bereikte ons het zeer treurige nieuws dat Rein Versluis op vrijdag 28 oktober is overleden. Wij wensen zijn vrouw, zoon, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.


WK Poule spel

In de vorige nieuwsbrief  lieten wij weten dat we bezig zijn om vanuit FC Velsenoord een WK poule op te starten. Dit zou digitaal worden gedaan via een app of browser, maar helaas zitten er achteraf iets meer haken en ogen aan vast. Daarom is er besloten dit toch niet te gaan organiseren.


Wedstrijden Zaterdag 1

- Zaterdag 5 november 15:00 uur VVH Velsebroek 1 - FC Velsenoord 1
- Zaterdag 12 november 14:30 uur FC Velsenoord 1 - Jong Hercules 1
- Zaterdag 19 november 14:30 uur DSK 1 - FC Velsenoord 1
- Zaterdag 26 november 14:30 uur FC Velsenoord 1 - Wijk aan Zee 1
- Zaterdag 3 december 15:00 uur Haarlem Kennemerland 1 - FC Velsenoord 1 


Algemene ledenvergadering

Op vrijdag 2 december om 19:30 zal de algemene ledenvergadering plaats vinden. Tijdens deze vergadering zullen we terug kijken op het afgelopen seizoen en vooruit gaan kijken. De agenda en het verslag volgen met een extra nieuwsbrief halverwege november. 


Kantine bezetting

Hoe fijn is het als je 's morgens verzamelt voor een wedstrijd en je kunt een kopje koffie drinken of na afloop een drankje of hapje doen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, want er zijn wel mensen nodig die dit willen doen en achter de bar of in de keuken willen staan. Er wordt van alle teams, zowel jeugd als senioren verwacht dat iedereen hieraan bijdraagt. Maar het kan ook zo zijn dat je iemand kent die de vereniging graag wilt helpen en het leuk vindt om dit te doen. Neem dan even contact met ons op om kennis te maken. We geven je graag een rondleiding en leggen dan alles uit. Dit kan per mail info@fcvelsenoord.nl of 06-41081920. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!