Nieuwsbrief September - Welkom bij FC Velsenoord

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief September

Nieuwsbrief September

Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie

Nieuwsbrief September 2022       

We gaan er weer voor!

De zomervakantie is zo goed als over, de ballen zijn weer opgepomt, hesjes weer gewassen en sporthallen worden door de beheerders weer in gereedheid gebracht. Het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Het 1e elftal heeft zijn eerste wedstrijden achter de rug tijdens ons jaarlijks openings toernooi. Met deelnemers uit de regio DEM Jong Hercules en SVIJ kwam SVIJ als winnaar tevoorschijn.

Ondertussen is de jeugd ook weer met de 1e trainingen in beweging en vieren we 10 september eindelijk ons jubileumfeest dus hoe mooi kan een seizoen geopend worden.

Ed van Beilen.

 

Op zaterdag 10 september zullen wij ons 100-jarig jubileum gaan vieren. 

Samen met onze leden, oud-leden, ouders, fans etc. gaan we dit vieren. Deze hele dag zullen we verschillende activiteiten organiseren en sluiten we af met een gezellie feestavond. Langs deze weg willen wij u hier graag voor uitnodigen. Op onze website kun je nog veel meer informatie omtrent het feestprogramma, maar ook de geschiedenis van onze mooie vereniging vinden.Algemene ledenvergadering

Op vrijdag 2 december om 19:30 zal de algemene ledenvergadering plaats vinden. Tijdens deze vergadering zullen we terug kijken op het afgelopen seizoen en vooruit gaan kijken.


Kantine huren

WIst u dat het vanaf nu ook mogelijk is om de kantine te huren voor een feestje? In de zomervakantie hebben wij dit voor de eerste keer gedaan en dit is goed bevallen. UIteraard gelden er wel voorwaarden en moeten er goede afspraken worden gemaakt. Wil je hier meer informatie over ontvangen dan kun je contact opnemen per mail stichtingesr@gmail.com.


Oudergesprekken

Het voetbalseizoen gaat weer beginnen en het is erg leuk om te zien dat we weer heel erg veel nieuwe kinderen mogen verwelkomen. Voor veel ouders is het ook even wennen en daarom zijn we ook gestart met team gesprekken. Tijdens deze gesprekken wordt er uitleg gegeven omtrent de gang van zaken en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Mocht je worden uitgenodigd voor dit gesprek dan stellen we het erg op prijs dat er een ouder aanwezig is. 


Kantine bezetting

Hoe fijn is het als je 's morgens verzamelt voor een wedstrijd en je kunt een kopje koffie drinken of na afloop een drankje of hapje doen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, want er zijn wel mensen nodig die dit willen doen en achter de bar of in de keuken willen staan. Er wordt van alle teams, zowel jeugd als senioren verwacht dat iedereen hieraan bijdraagt. Maar het kan ook zo zijn dat je iemand kent die de vereniging graag wilt helpen en het leuk vindt om dit te doen. Neem dan even contact met ons op om kennis te maken. We geven je graag een rondleiding en leggen dan alles uit. Dit kan per mail info@fcvelsenoord.nl of 06-41081920.


Nieuw bestuur

Zoals iedereen weet zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden die volgend jaar november met elkaar het stokje overnemen van ons. Het beste scenario is dat er nu een aantal mensen al mee gaan kijken in 'onze keuken'. Op die manier kom je er achter wat een bestuursfunctie echt in houdt en kan er ook gekeken worden of je naast algemeen bestuurslid misschien wel secretaris, penningmeester of zelfs voorzitter wilt worden. Uiteraard zullen we ook na november volgend jaar klaar blijven staan om waar nodig onze kennis te delen of te helpen met een goede overgang. Jullie staan er dus zeker niet alleen voor.

Mocht je meer informatie willen hebben of een keer met ons in gesprek willen hierover dan is dat altijd mogelijk. Neem contact op via de mail secretaris@fcvelsenoord.nl of bel/app naar nummer 06-410891920

Het bestuur


WIJ WILLEN EEN VOETBALVERENIGING ZIJN MET EEN HERKENBARE EN POSITIEVE CLUBCULTUUR

P lezier
L eren voetballen
E en grote familie
Z onder vrijwilligers is er geen vereniging
nzet
E r is meer te doen dan alleen voetbal
R espect naar elkaar toe

 

FC Velsenoord
Sportpark Rooswijk
Rooswijkerlaan 2
1951 HH Velsen-Noord
info@fcvelsenoord.nl

 

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!