Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmelden

Aanmelden

Aanmeldingsformulier FC Velsenoord


Persoongegevens

Adresgegevens:
Bij een ongeldig e-mailadres kunnen wij uw inschrijving niet behandelen.
Wenst lid te worden van FC Velsenoord en machtigt de vereniging om de contributie en, indien van toepassing, de selectiebijdrage en boetes, opgelopen tijdens wedstrijden, maandelijks automatisch af te laten schrijven van onderstaande rekening.
Hiermee gaat u akkoord met het afschrijven van de contributie voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Bij tussentijdse opzegging wordt men niet van deze verplichting ontheven.
Als lid van de FC Velsenoord heb ik kennis genomen van het Welkom bij boekje welke vanaf onze website is te downloaden en zal hiernaar dan ook handelen.
Als lid van FC Velsenoord heb ik kennis genomen van het privacybeleid welke vanaf onze website is te downloaden en ben hiermee akkoord.
Heb je aanvullende informatie? Zoals bijv. voorkeur team, extra telefoonnummer, extra emailadres? Laat het ons weten!
Binnen FC Velsenoord is iedereen verplicht iets te doen voor de club.
Leden die geen vaste functie hebben (zoals leider, bestuurslid, coördinator van een commissie) worden, in overleg, ingedeeld voor een vrijwilligerstaak, de ‘taakplicht’. Voorkeur kan worden aangegeven d.m.v. ‘Aanmeldingsformulier
vrijwilligerstaken’.

Na ontvangst van het inschrijfformulier wordt er contact opgenomen met het betreffende lid (indien ouder dan 16 jaar) of met de ouder van het betreffende lid (indien jonger dan 16 jaar) en besproken voor welke taak of functie betrokkene zich beschikbaar stelt.
Je ontvangt per e-mail het ingevulde formulier.

Print het formulier, onderteken het en stuur het naar de ledenadministratie:
FC Velsenoord, p.a. N. Boer, Gildenlaan 4, 1951 KX Velsen-Noord.

Als u of uw kind in O13 of hoger speelt, dan moet u een foto uploaden via de app Voetbal.nl. Als u dit niet doet, dan kan het zijn dat u of uw kind helaas een wedstrijd niet kan meedoen.

Met het ondertekenen van dit formulier geeft u voetbalvereniging FC Velsenoord toestemming om uw gegevens te beheren.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!