Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden?

Lid worden?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen voetballen? Dan ben je van harte welkom!
 
Proeftrainingen
Weet je nog niet zeker of voetballen iets voor jou is? Dan kun je altijd een paar keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Neem dan contact op met één van onze jeugdcoördinatoren: Chantal Groot-Remmers (06-53922270) of Sander Piepers (06-18557558).
 
Wat heb je nodig om bij FC Velsenoord te voetballen?
Om te beginnen natuurlijk voetbalschoenen en scheenbeschermers. Dat hoeven helemaal geen dure voetbalschoenen te zijn, ze moeten gewoon “lekker zitten”. Scheenbeschermers zijn verplicht (door de KNVB) bij de wedstrijden. Als je ze niet draagt, mag je niet voetballen of trainen. Het FC Velsenoord tenue wordt ter beschikking gesteld door de vereniging. Hiervoor betaalt u per maand een bijdrage t.b.v. het kledingplan van 1 euro.
 
Waar voetballen wij?
We trainen en spelen op velden op het sportcomplex Rooswijk. Hier beschikken we over 3 natuurgrasvelden. De veldindelingen zijn voorbehouden aan het wedstrijdsecretariaat. Let op: Voetbal is een sport waarbij je zowel in de zomer of winter aan het spelen bent. Dit houdt in dat je met kou, sneeuw maar ook met regen en zon. Als je bij het minste of geringste teken van herfst- en winterkou niet wilt trainen of spelen, weet dan wel dat voetbal een teamsport is en dat je dan je team in de steek laat. Dat kan dus niet! Bij mooi weer geldt dat natuurlijk ook.
 
Je speelt in een team en dus moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Met je teamleider zullen afspraken gemaakt worden over onder andere:
  • Het verzamelen bij thuis- of uitwedstrijden
  • Het vervoer
Wilt u inschrijven klik hier.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!